Hirdetés

World of Warcraft: Legion - hamar lenyomták a raid új nehézségét

|

Nemrég aktiválták a készítők a World of Warcraft: Legion raidjének új nehézségi fokozatát, de a legkeményebb játékosoknak meglepően kevés idő kellett, hogy ezt a kihívást is teljesítsék.

Hirdetés

Bár a Destiny raid-csapatainak sebességétől még messze járnak, nemrég a World of Warcraft játékosai is megmutatták, hogy olykor hamarabb le tudnak nyomni egy-egy nehéz feladatot, mint amire a fejlesztők számítottak. A Legion kiegészítő nemrég új kihívással bővült, de hamar meghódították ezt is Azeroth hősei.

A jelenleg legnehezebbnek számító raid, az Emerald Nightmare nemrég kapta meg új, mythic nehézségi fokozatát, aminek a teljesítése általában eltart egy darabig. Ezúttal viszont mindössze 18 óra kellett hozzá, hogy az első csapat, jelen esetben az orosz Exorsus tagjai lenyomják a raid főellensége, Xaviust mythic változatát. Persze a World of Warcraft: Legion készítői gondoltak a hozzájuk hasonló hardcore játékosok hosszútávú szórakozására is, így idővel érkezik a Mythic+ fokozat is, aminek hála többször is érdemes lesz nekifutni a feladatnak és kevésbé lesz unalmas egy-egy raid végigjátszása.

Nektek hogy tetszenek eddig a Legion tartalmai, amik a 110-es szint elérése után jönnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)