Hirdetés

World of Warcraft - hasznos weboldal segíti a kezdőket

|

Ha valaki csak most kezd játszani a World of Warcrafttal, akkor könnyen elveszettnek érezheti magát. Egy Reddit-felhasználó viszont önerőből segíti a kezdőket.

Hirdetés

Nagyban pörög az új WoW-kiegészítő, a Legion körüli hype. Egy új kiegészítő megjelenésénél mindig sokan éreznek késztetést, hogy betekintsenek Azeroth világába. Persze egy kezdőnek nem sok fogalma van a játékról. Ebben igyekszik segíteni egy Reddit-felhasználó, aki kifejezetten a újoncok számára készített el egy hasznos honlapot.

A redditező PorcelainLily azért hozta létre a HowtoWow.netet, hogy részletes magyarázatokat adjon a WoW-val először játszóknak azokra a kérdésekre, hogy például mit is kell tenni egy raid alkalmával, milyen felkészülten kell bevenni egy dungeuont, vagy hogyan optimalizáljuk a karakterünk erőforrásait.

A készítő saját elmondása szerint nem wiki oldalt akar, csak megismerteti az újoncokkal, hogy működik a raidek és dungeonok rendszere a  World of Warcraftban. A honlap még kezdetleges, de már elérhető a Raiding 101, ami egy kiválóan összerakott bevezető a WoW-raidek világába.

A Legion Európában ma éjfélkor indult, nektek eddig hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)