Hirdetés

World of Warcraft: Legion - itt a megjelenési dátum

|

A Blizzard bejelentette a World of Warcraft új kiegészítője, a Legion megjelenési dátumát.

Hirdetés

Korábban annyit tudtunk, hogy valamikor szeptember vége előtt befut a World of Warcraft: Legion, de még az őszt sem kell megvárnunk, hogy belevethessük magunkat az új kalandokba.

Mint az most már a Blizzard honlapján is olvasható, a WoW új csomagja augusztus 30-ától lesz kapható világszerte. A Legion egy új helyszínre, a Broken Isles szigetekre visz minket, ahol épp démonok özönlenek át. A veszélyt akár már demon hunterként is megpróbálhatjuk elhárítani, használhatjuk az új artifactokat, bejárhatunk új dungeonöket és raideket, és kapunk mindenfélét, amit az eddigi kiegészítőkkel is kaptunk. Kíváncsian várjuk, eljön-e most a megváltás, vagy a veteránok erre is csak legyintenek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)