Hirdetés

Évek óta nem játszottak ennyien a World of Warcrafttal

|

A WoW rajongók tárt karokkal várták a sorban hatodik kiegészítőt, aminek a sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy sorra újítják meg előfizetéseiket a játékosok. A Blizzard pedig nagyon büszke.

Hirdetés

Várható volt, hogy a World of Warcraft: Legion nagyot lendít az aktív játékosok számán, így volt ez tavaly is a Warlords of Draenor megjelenésekor, de az nem tudta megtartani a játékosait. Ám egyelőre úgy tűnik, most jobbra fordulnak a dolgok.

A Blizzard a hétvégi PAX Westen számolt be róla, hogy a kiegészítő sikere még őket is meglepte.

Folyamatosan érkeznek a korai adatok, amik igencsak pozitívak. A rajongók általi fogadtatás egyszerűen fenomenális. Háromszor is ellenőriznünk kellett a számokat, mert nem is emlékszünk rá, hogy valaha is ilyen magasak lettek volna. Már ha az elmúlt pár évet nézzük.

A PAX West-en elhangzottak az egy időben játszó játékosok számának növekedésére utaltak és ez sajnos nem jelenti azt, hogy az előfizetők száma is gyarapodott. Lehet, hogy csak aktívabbak lettek a már meglévő tagok.

Természetesen a Blizzard pontos adatokat nem közöl már jó ideje, de mi szeretnénk hinni, hogy tényleg jól alakul a WoW sorsa.

Szerintetek milyen a Legion?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)