Hirdetés

World of Warcraft: Return to Karazhan - újabb videó készít fel a frissítésre

|

A Blizzard közzétett egy új videót a Legion első tartalmi frissítéséhez, amelyből megtanulhatjuk, hogyan éljük túl a Return to Karazhan kihívásait.

Hirdetés

Nemrég megjelent a World of Warcraft: Legion és teljesen új életet lehelt a játékba. Hamarosan megjelenik az első nagyobb tartalmi frissítés, a 7.1-es  verziószámot viselő Return to Karazhan, melyet most egy újabb videón nézhetnek meg jobban a rajongók.

Kedden megjelenik a nagy patch, a Blizzard pedig szokás szerint közzétett egy videót, amiből megtudhatjuk, hogy mire számíthatunk majd az új frissítésben. A legnagyobb újdonság, hogy bekerül néhány új öt fős dungeon, amik a fejlesztők szerint igen keménynek ígérkeznek majd.

Az új dungeonök mellett egy új, Trial of Valor névre keresztelt raid is bekerül a játékba, valamint új questek folytatják a Suramar történetszálat. Ti mit vártok a legjobban? Hogy tetszik eddig a Legion?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)