Hirdetés

World of Warcraft: Legion - megjelent a The Tomb of Sargeras első két fejezete

|

A Blizzard több médiumon keresztül is igyekszik felvezetni a Legion sztoriját. A The Tomb of Sargeras közvetlenül a kiegészítő története előtt játszódik.

Hirdetés

Sötét fellegek gyülekeznek Azeroth felett, melyekből a Burning Legion démon hordái fognak lezúdulni augusztus 30-án. Addig még vár ránk egy előőrs invázió a játékban, még egy Harbinger videó a YouTube-on és egy audio dráma, aminek első két epizódja már végighallgatható mindenki számára.

A The Tomb of Sargeras közvetlenül a World of Wacraft: Legion története előtt játszódik. A légió ügynöke Gul'dan Kil'jaeden parancsára elkezdi felkutatni a sírhely titkait, miközben Khadgar és Maiev Shadowsong a nyomában vannak.

Sokkal többet nem akarok mesélni a sztoriról, már csak azért sem mert Steven Pacey narrációja egyszerűen csodálatos.

Első fejezet:

Második fejezet:

Izgatottan várjuk a történet záró fejezetét. A sztorit egyébként Robert Brooks írta, és ezen a linken tudjátok elolvasni írott formában. Sajnos PDF-ként egyelőre csak az első fejezet érhető el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)