Hirdetés

World of Warcraft: Legion - mindent bemutat a kiegészítőről az új trailer

|

Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy kell-e neked a World of Warcraft legfrissebb kiegészítője, akkor a legújabb trailer talán segít a döntésben.

Hirdetés

Már csak néhány hét választ el bennünket a World of Warcraft: Legion megjelenéséig. A Burning Legion támadását megelőzően még lesz alkalmunk kipróbálni a Demon Hunter kasztot, és belemártani pengéinket a démonok előőrsébe. Ami azután következik, azt a legfrissebb trailer mutatja be nekünk.

A Legion 4 új szinteződési területet és egy 110-es területet nyit meg, behozza a küldetéseink és kalandozásaink során folyamatosan fejlődő Artifact fegyvereket, kinyitja előttünk a Class Hallokat, és számtalan World Questet kínál majd fel nekünk.

Vár még ránk 10 új dungeon, 2 új raid tier, rengeteg új feature és tartalom. Mindezeket megnézhetitek a fenti trailerben a képre kattintva.

A World of Warcraft: Legion megjelenés augusztus 30-án várható világszerte, várjuk is. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)