Hirdetés

World of Warcraft - nagy változások jönnek a PvP rendszerben

|

A még mindig népszerű MMORPG új kiegészítője, a World of Warcraft: Legion kicsit újra szabja a játékosok küzdelmét, amihez az évek alatt mindenki hozzászokhatott.

Hirdetés

Úgy tűnik a Blizzard komoly szerepet szán az új World of Warcraft kiegészítőnek, ami nem csak a játék látványvilágát szépíti meg, de a PVP rendszerbe is komolyan belenyúl. Akik a kiegészítő megvásárlása után készülnek összemérni erejüket más játékosokkal, azoknak fel kell készülni a változásra.

Első körben az Honor és a Conquest már nem funkcionál fizetőeszközként, amiket felszerelésre tudtunk ezidáig költeni. Amint egy játékos eléri a maximum szintet, Honor pontokat fog szerezni, ha játékosok ellen veszi fel a harcot. Vagyis Arena vagy Battleground játékmódban kell helyt állnia.

A Honor pontok gyűjtögetésével a játékos Honor szintje növekszik egészen 50-ig. Ha elértünk a maximum szintjét, akkor elölről kezdhetjük az első szinttől, hogy újra felküzdjük magunkat 50-ig. Ennek jutalma a Prestige szint növekedése, aminek hála a játékos több jutalmat fog kapni a kemény küzdelmek végeztével.

A szokásos jutalmak mellett Honor képességekkel gazdagodhat a játékos, de ezeket csak a PvP helyszínein lehet majd használni, vagyis hiába kapunk valamilyen szuper képességet, azt NPC-k ellen nem vethetjük be. Továbbá egy ilyen helyszínre való belépéskor minden felszerelésünk adta előny törlődik, karakterünk egy  előre meghatározott statisztikát fog kapni, ami a kasztjától függ. Ezen kívül két darab arénával bővülnek a csetepaték helyszínei.

Ezekből arra lehet következtetni, hogy a jövőbeli World of Warcraft PvP küzdelmeiben sokkal inkább lesz mérvadó, mennyire ügyes egy játékos, kevésbé az, hogy milyen erős páncélzattal és fegyverrel rendelkezik. Az új kiegészítő előre láthatóan jövő év szeptember 21-én, vagy még talán az előtt megjelenik majd, reméljük iparkodnak a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)