Hirdetés

World of Warcraft - megvan, mikor tér vissza a Nostalrius

|

A rajongók által futtatott World of Warcraft vanilla szerver új néven éled fel, és már a stresszteszt alatt is több mint 10000-en játszottak rajta egyidőben.

Hirdetés

Áprilisban, a Blizzard felszólítására szűnt meg a Nostalrius, mely azokat a WoW játékosokat volt hivatott kiszolgálni, akik jobban szerették a játékot a kezdetekkor, mint a kiegészítők után. Az üzemeltető csapat többször is tárgyalt a Blizzarddal, viszont sajnos eredménytelenül, a kiadó nem akart hivatalos vanilla szervert indítani. Ezt megelégelve a rajongók a Nostalrius forráskódját közzétették, így bár nem a régi csapat felügyelete alatt, de újra működhet a szerver.

Az Elysium Project keretében egy Nostalrius PvP és egy PvE szerver is indul, mindkettő december 17-én, itthoni idő szerint este 6-kor. A teljes adatbázist átemelték, így mindenki onnan folytathatja, ahol anno abbahagyta, de új érdeklődők is csatlakozhatnak. Nem tudni, ez meddig maradhat, és mikor döntenek úgy a Blizzard jogi képviselői, hogy felszólítást küldenek, de addig is ha nosztalgiázni vágytok, készüljetek, figyeljétek a hivatalos oldalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)