Hirdetés

Aranyos corgival ünnepli 12. születésnapját a World of Warcraft

|

A World of Warcraft már 12 éves, ezért több finomsággal is megajándékozza játékosait, többek között egy új küldetéssel és egy állatkával.

Hirdetés

Kevés olyan ember van, aki játszott már videojátékkal, de még nem hallotta a World of Warcraft nevet. Ez a több millió játékost beszippantó alkotás november 23-án ünnepli 12. születésnapját, az ünneplés keretében pedig ajándékokat osztanak ki, így - többek között - bárki megszerezhet egy corgi petet. 

A november végéig belépő játékosok egy "Anniversary Gift Package"-et kapnak, amely tartalmaz 200 Timewarped Badge-et és egy Celebration Package-et, amelynek felhasználásával egy órára, 12 százalékkal növekszik a gyilkosságokért járó tapasztalati pont és repu mértéke. Egy új küldetésben is részt vehetünk, mely a "Letter from the Timewalkers" címet kapta. A quest Orgrimmarba vagy Stormwindba küld minket, ahol egy napi feladat keretében Historian Llore és Historian Ju'pe tesz fel kérdéseket a World of Warcraft világával kapcsolatban. A jutalom további Timewarped Badge, aki pedig hozzá akar jutni az aranyos Corgi kiskutyához, megvásárolhatja náluk egyéb születésnapi ajándékokkal egyetemben.

A World of Warcraft 2004. november 23-án jelent meg Észak-Amerikában, az európai megjelenésre pedig egészen 2005. február 11-ig kellett várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)