Hirdetés

Lelőtte a Blizzard az egyik népszerű tört World of Warcraft szervert

|

Egy népszerű World of Warcraft tört szervertől kell elbúcsúznia a hétvégén azon játékosoknak, akik nem kívántak havidíjat fizetni a World of Warcraftért.

Hirdetés

Bár a WoW-val világszerte többmillióan játszanak legálisan, rengetegen vannak azok, akik valamilyen okból a sokszor bugos, hiányos, pár kiegészítővel lemaradásban lévő tört szervereket választják.

A Nostalrius csapata tavaly alapította meg tört szerverét, amin az eredeti, kiegészítők nélküli World of Warcraft 1.12-es változatával (tehát a Burning Crusade előtti utolsóval) lehetett játszani. Aki ezen játszott, valószínűleg nem csak azért tette, hogy havidíj nélkül megússza, hanem azért, mert jobban élvezte a WoW akkori változatát, mint a mostanit, ami az új tartalmakon kívül is sok elemében eltér. A Nostalrius nyilatkozatában is az szerepel, hogy nem "konkurencia" kívánt lenni a Blizzard számára, hanem egy alternatív lehetőséget akart nyújtani a rajongóknak. A Blizzard április 10-ig adott haladékot, hogy a srácok elbúcsúzzanak, és a 150 000-es aktív játékosbázis új tennivaló után nézzen.

A dolog ezzel még nem ért véget, ugyanis a Nostalrius kiadja a forráskódot, és a közösségre bízza, mihez kezd vele. Nem tudjuk, más tört szerverek veszélyben vannak-e. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)