Hirdetés

World of Warships - folyamatosan jönnek az új hajók

|

Nemrég a német tengerészet büszkeségeit kaptuk meg, hogy rendet vágjunk velük a World of Warships csatáiban, de még idén kapunk jó néhány brit modellt is.

Hirdetés

A Wargaming nemrég egy klasszikus feltámasztásával is megpróbálkozott kiadóként, a cég legfontosabb termékei viszont továbbra is a világháborús járműveket felvonultató lövöldék. Ezek közül a kicsit lassabb tempót diktáló World of Warships kapott nemrég egy tartalmi frissítést.

Ebben néhány komoly történelmi német hadihajót kaptunk meg a harmadiktól a tizedik tierig minden szinten, így például már a Bismarck, a Bayern, vagy a Großer Kurfürst névre hallgató monstrumokat is kormányozhatjuk a csata hevében. Ezek a modellek az erős fegyverzetüknek és a vetélytársakhoz képest elég vastag páncélzatnak hála arra lettek kitalálva, hogy közelről zúzzuk szét az ellenfeleinket és ezeket az összecsapásokat még túlélni is legyen esélyünk. A World of Warships persze később is bővül majd új járművekkel, a gyűjteményünkbe legközelebb ősszel vehetünk meg pár brit cirkálót, amiknek a fejlesztésével már elég jól áll a Wargaming.

Ti a földön, vízen, vagy a levegőben lövöldöztök szívesebben a Wargaming játékaiban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)