Hirdetés

World of Warships - megjött a királyi flotta

|

Aki unja a garázsban porosodó csatahajóit az most frissítheti a gyűjteményt az új, angol gépszörnyekkel.

Hirdetés

A Wargaming már jó ideje szerette volna az angol haditengerészet gyöngyszemeit a játékba építeni, de ma végre megjelent a frissítés, ami elhozta a királyi flottát a World of Warships gépei közé.

Az év egyik legfontosabb tartalmi bővítése 10 új brit hajó került a be a játékba. Elegáns, könnyű és gyors gépek ezek, amiket csak a legtapasztaltabb pilóták tudnak majd maximálisan kihasználni. A Wargaming egy új trailerben mutatta be, hogy mi vár rátok, amint beléptek.

A Black Swan, Caledon, Edinburgh, Minotaur csak néhány azokból a szörnyetegekből, ami vár rátok a belépéskor. Mind a 10 új cirkálót csatába vihetitek, és megküzdhettek a királynő dicsőségéért.

Ha még nem próbáltad a World of Warshipset, akkor itt a remek alkalom a letöltésre. A fejlesztők épp azon dolgoznak, hogy minél több izgalmas hajót csempésszenek a játékba, és a mostani frissítéssel ki is tettek magukért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)