Hirdetés

Szavazz: melyik szerinted a legjobb Worms játék?

|

A Worms sorozat megélt jó és rossz időket, bizonyára mindenkinek van kedvence. A te szívedbe melyik lopta be magát a legjobban?

Hirdetés

Idén lesz 22 éve, hogy megjelent az első Worms, azóta szinte minden évre jutott egy új rész, de az összeset valószínűleg csak az elvakult rajongók tudnák felsorolni. Némelyik epizód amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan tűnt el a köztudatból.

A Team17 sok mindent kipróbált. 2003-ban már 3D-s környezetben lövöldözhettünk, és ha megjelent egy új platform, arra kellett új Worms játék: a Worms 3 és Worms 4 például mobilon játszhatók, az Open Warfare PSP-exkluzív, ennek folytatása DS-re is elérhető, a Worms: A Space Oddity pedig a Wii-s variáció. De volt Worms Golf is kétszer, 2013-ban, a Worms Clan Warsszal megpróbálták rábírni a játékosokat, hogy klánokba szerveződjenek, a Worms W.M.D.-ben pedig járművek és épületek dobták fel a játékmenetet.

Nem szeretnénk titeket befolyásolni, de már most látjuk, hogy az alábbi szavazásban az Armageddon és a Worms World Party harcol majd az első helyért (kis részben a magyar szinkron miatt). Azért ha más választanátok, nyugodtan tegyétek meg, sőt, fejtsétek ki kommentben, hogy miért kattintottatok arra, amire. Akár azt is elárulhatjátok, melyik volt a kedvenc fegyveretek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)