Hirdetés

Worms: WMD bejelentés - íme a Worms Armageddon szellemi utódja

|

A Worms 4 mobilos exkluzivitása miatt elszontyolodtunk ugyan, de a Team 17 tett róla, hogy a nagyobb platformok tulajai se maradjanak hoppon: jön a Worms: WMD!

Hirdetés

A mobilokra szánt Worms 4 után szűkszavúan ugyan, de a Team 17 bejelentett egy másik címet is a franchise-hoz, amely a Worms: WMD nevet kapta a keresztségben és a jelenlegi információk alapján a PS4-et kihagyva kizárólag PC-re, valamint Xbox One-ra érkezik.  

A Worms: WMD a Gamereactor UK exkluzív információi szerint megtartja a sorozat 2D-s beállítását és elsősorban a Worms Armageddon játékmenetét szellemét szeretné megidézni olyan megoldásokkal kiegészítve, mint a véletlenszerűen generált térképek, a kézzel rajzolt környezet (amit olyan rajzfilmfigurák ihlettek, mint Ren és Stimpy), a vezethető járművek és lövegtornyok bevezetése, valamint az épületekbe való belépés: 

Egyelőre ennyi, amit a Worms: WMD-ről tudunk. Ami a megjelenést illeti, valamikor jövőre számíthatunk rá PC-re és Xbox One-ra, kizárólag digitális formában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)