Hirdetés

WRC 6 gépigény - ilyen vas hajtja meg rendesen a rali verdákat

|

A Bigben Interactive elárulta, hogy milyen PC-re lesz majd szükségünk, illetve hogy milyen kormányokat használhatunk a játékhoz.

Hirdetés

Mostanában a Forza Horizon 3-ra vannak rápörögve a versenyjátékok rajongói, viszont nem mehetünk el amellett, hogy jelenleg is készül a hatodik WRC-játék, mellyel a Bigben Interactive továbbra is a rali rajongóinak igyekszik inkább kedvezni.

A kiadó és a játékot fejlesztő Kylotonn Games most megosztották velünk, hogy milyen vasra lesz majd szükségünk ahhoz, hogy működtetni tudjuk a játékot, valamint azoknak a kormányoknak a listája is előkerült, amiket használhatunk hozzá. A lista itt található, habár a cikk írásakor egyáltalán nem működött a játék weboldala, szóval addig is itt egy részleges felsorolás:

WRC 6 minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7 (64 bites)
Processzor: Intel Core i3 vagy AMD Phenom II X2
RAM: 4 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce® GTX 650 vagy AMD Radeon HD 7750
DirectX : DirectX 11
HDD: 20 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompabitilis hangkártya

WRC 6 ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 (64 bites)
Processzor: Intel Core i5 vagy AMD FX 8150
RAM: 8 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX780 vagy AMD Radeon R9 290 2 GB
DirectX : DirectX 11
HDD: 20 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

Nálatok menni fog gond nélkül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)