Hirdetés

Wreckfest - konzolokra is jön a FlatOut készítőinek új derbis játéka

|

Továbbra is halad a Wreckfest fejlesztése, de kell még idő, amíg teljesen elkészül a játék. Viszont legalább tudjuk, hogy nem csak a PC-sek élvezhetik majd.

Hirdetés

Már egy ideje korai hozzáféréssel elérhető a Wreckfest, de sajnos mivel a 2013-ban indított Kickstarter kampány elbukott, a játék fejlesztése lassan halad. 2014 januárja óta megvásárolható Steamen, azóta Early Access címként üzemel, viszont mostanra alig frissül, és sok hibát nem javítottak ki, amiket a felhasználók már régóta jeleznek. Igaz, épp a múlt héten taglalták, mi várható a közeljövőben, úgyhogy aki eddig várt, annak már nem kell sokáig türelmesnek lennie. 

A fejlesztő BugBear a napokban jelentette be, hogy a játék 2017 tavaszán megjelenhet, és nem csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is kapható lesz. Ráadásul One-on az Early Accesshez hasonló Game Preview rendszernek köszönhetően kicsit hamarabb, viszont értelemszerűen félkészen. PS4-en béta várható. A csapat nyilatkozata alapján a konzolos változat semmiben nem lesz kevesebb a PC-shez képest. Aki most elővásárolja akár a PS4-es, akár a One-os kiadást, hozzáférést kap a PC-s Playable Technology Sneak Peek 2.0-hoz is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)