Hirdetés

WWE 2K14 - légyszíves ugorj rá a nyakamra

|

Brutálisra sikeredett a WWE 2K14 legújabb trailere. Már amennyire kisminkelt cicanadrágos férfiak verekedése az lehet.

Hirdetés

A 2K gondozásában megjelenő pankrációs sorozat legújabb részében a sportág mostani bajnokai és legendái is megjelennek. A rájuk legjellemzőbb mozdulatsorokat helyezi a reflektorfénybe a legújabb kedvcsináló a legemlékezetesebb pillanatom mellett.

A WWE 2K14-ben tiszteletét teszi Dwayne “The Rock” Johnson, Hulk Hogan, az ő egykori legyőzője, az Ultimate Warrior, a pankráció előtt profi amerikai focistaként számon tartott Bill Goldberg, az 1984 óta aktív pankrátor Undertaker, az “amerikai sárkány” Daniel Bryan, és a kétfős csapatként küzdő The Shield. És a Fall Out Boy. Meg persze pofonok. Jó sok pofon. 

A WWE 2K14 egy hónap múlva, november 1-én jelenik meg Európában, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra. Nektek hogy tetszik a pankráció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)