Hirdetés

WWE 2K16 - a Terminátor is beköszön az új trailerben (videó)

|

A WWE 2K16-ben megismerkedhetünk a sportjáték szereplőgárdájával, köztük a két különböző változatban megjelenő Arnold Schwarzeneggerrel.

Hirdetés

Arról már korábban esett szó, hogyan változik meg a WWE 2K16 játékmenete, de ezen sportág esetében sosem feledkezhetünk meg a show fontosságáról sem. A legújabb gameplay trailerben ebből kapunk egy kis ízelítőt.

Ahogy a valós műsorokban is megszokhattuk, a játékbeli meccseket is látávnyos bevonulások előzik meg. Az alábbi videó a WWE 2K16-ban is feltűnő szupersztárok magánszámát gyűjtötte egy csokorba. Bár Hulk Hogan idén hiányzik a 75 főt számláló csapatból, a videó végén láthatjuk a vendégszereplő Arnold Schwarzenegger játékbeli karaktereit is, aki az első Terminátorbeli T-800-asként, és a Terminátor 2-ből megismert kinézetével is megjelenik majd a játékban.

Nektek van kedvenc WWE-szereplőtök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)