Hirdetés

Megölte unokatestvérét egy Xbox miatt

|

A mai nap sem telhet el a játékvilághoz kapcsolódó bűnügyi hír nélkül: egy 13 éves fiú egy Xbox miatt lőtte le unokatestvérét.

Hirdetés

Kenhetnénk megint az erőszakos videojátékokra, de hiába - kapaszkodjunk inkább a tényekbe.

Az eset vasárnap történt Chicagóban. A rendőrség kevés információt árult el, a hivatalos nyilatkozatban csak annyi szerepelt, hogy a 13 éves fiú és a 16 éves unokatestvére összevesztek egy Xboxon (nem mintha a történet szempontjából fontos lenne, de nem tudjuk, hogy pontosan melyik Xbox volt), majd a fiatalabb lelőtte álmában a másikat. A gyilkosságot anyja jelenlétében beismerte, és annak ellenére, hogy lőfegyverrel követte el (ami nyilvánvalóan nem a sajátja volt, de nem tudni, honnan szerezte), szülei ellen nem emeltek vádat. A fiút első fokú gyilkossággal vádolják, ami rendhagyó a fiatalkorúak esetében. Aggódva sóhajtunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)