Hirdetés

A Lizard Squadot utánzó csoport jelent meg, ők béníthatták meg az Xbox Live-ot

|

Többen tapasztaltak problémákat az Xbox Live-hoz való csatlakozáskor, amiért hamar vállalta is a felelősséget egy, a Lizard Squadra kísértetiesen emlékeztető csoport.

Hirdetés

A tavaly karácsonyi Xbox Live és PlayStation Network-leállás után olyannyira híres lett a Lizard Squad nevű csoport, akik mindenféle netes gaztettekkel keserítették meg tömegek életét, hogy idén egy hasonló társaság próbálja lemásolni őket. Arra viszont nem volt türelmük, hogy karácsonyig várjanak.

A magát rendkívül eredeti módon Phantom Squadnak nevező csapat állította, hogy az ő DDoS-támadásuk kapcsán léptek fel a mai nap során problémák az Xbox Live-val. Mostanra viszont híre sem maradt sem az XBL csatlakozási problémájának, sem a Twitter-fióknak, ahol a Phantom Squad hencegett és a PlayStation Networköt fenyegette egy hasonló támadással, ugyanis ezt már fel is függesztették.

A Microsoft egyébként nemrég fogadkozott, hogy mindent megtesznek az ilyen támadások hatásának csökkentése érdekében, ezen pedig a Sonyval és a Nintendóval is együttműködnek.

Azt viszont gyakorlatilag borítékolhatjuk, hogy valaki megpróbálja majd leutánozni a tavaly karácsonyi támadásokat, amelyek sok gamer ünnepét rontották el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)