Hirdetés

Xbox Live - változott néhány szabály, érdemes odafigyelni

|

Aki nem vigyáz, elveszítheti Xbox Live-os felhasználónevét az új szabályok értelmében.

Hirdetés

A Microsoft szeretné, hogy mindenki olyan nevet választhasson magának, amilyet akar - legalábbis nagyobb esélye legyen rá, hogy nem foglalt még, amire gondolt.

Ezért nemrégiben rengeteg, inaktív felhasználói fiókhoz kapcsolódó gamertaget oldott fel, most pedig egy olyan új szabályt vezetett be, ami további nevek felszabadítását garantálja. Ennek értelmében azok a felhasználók, akik legalább öt éve nem léptek be a fiókjukba, elveszítik gamertagjüket, és bárki más szabadon használhatja azt helyettük. A fiók maga a vásárlásokkal együtt megmarad, de ha valaki öt év után térne vissza játszani, kénytelen lesz új nevet kitalálni. Nem tudni, hogy ez a szabály visszamenőleg is érvényes-e.

A további változásokról itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)