Hirdetés

Xbox Live - közel egymillió név szabadul fel

|

Ha nem tudtátok Xbox Live-on azt a nevet választani, amelyiket szerettétek volna, most érdemes lesz megint megpróbálni. Ha rég nem léptetek be, mondjatok búcsút felhasználóneveteknek.

Hirdetés

Nagyon sok olyan felhasználónév van beragadva, amiket egykor beregisztráltak, de már évek óta nem használnak, és ezért más sem tudott lecsapni rájuk.  

A Microsoft újabb nagytakarítást tervez. Május 18-ától kezdve közel egymillió olyan gamertag lesz újra választható, amiket még anno az eredeti Xbox idejében foglaltak le, már Xbox 360-ra sem vitték őket át. Ezek között szerepelnek valódi nevek, popkulturális utalások, ételek, földrajzi nevek, utazással kapcsolatos, tudományos vagy technológiai kifejezések, matematikai kifejezések vagy számok, állatnevek és találmányok. Akinek mondjuk elektromotor2424 a neve, az lehet, hogy le tudja majd váltani simán elektromotorra, például. A felszabaduló nevekre azok csaphatnak le, akik aktív Xbox Live Gold felhasználók, és legalább egy évig azok voltak (nem feltétlenül mostantól számítva). A névcsere csak Xbox One-ról és az Xbox.com-on keresztül hajtható végre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)