Hirdetés

Itthon is drágul az Xbox Live Gold

|

Úgy néz ki, hogy a Microsoft több országban is emeli a szolgáltatás árát, és ebbe a körbe sajnos mi is belekerülünk.

Hirdetés

Először a Game Informer egyik olvasója figyelmeztette a lapot, hogy drágulást vett észre az Xbox Live Gold árában. Az ottani kollégák ki is kérdezték a Microsoft embereit, és válaszban egy nem túl megnyugtató megerősítést kaptak.

"Időnként frissítjük az árazást adott piacokon, hogy egyensúlyban tartsuk az ár/érték arányt, és néhány esetben pedig az adott régió pénznemének értékéhez igazítsuk az árat. Ezért átalakítjuk az árakat egy-két piacon június 20-tól."

Az Xbox Live amerikai ára 9,99 dollár, ami nagyjából 2800 forintnak felel meg. Jelenleg egy hónapnyi Xbox Live Gold 2000 forintba kerül itthon, viszont a havi előfizetés ára a dollárhoz igazítva 2800-ra változik, a háromhavi 5000-ről 6000-re nő, míg az éves 15000 forint helyett 19850 forint lesz. 

Egy 800 forintos növekedést azért még le lehet nyelni. Mit szóltok a növekedéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)