Hirdetés

Games With Gold - ezekkel játszhatunk az év utolsó hónapjában

|

Végre kiderült a decemberi Games With Gold játékok listája, melyek közül az egyik címet csak az igazán erős idegzetű játékosoknak ajánljuk.

Hirdetés

Ha már végeztetek a novemberi Games With Gold játékokkal, akkor éppen itt az ideje felkészülni a decemberi felhozatalra. Az illetékesek nem is húzták tovább a dolgot, és közzétették a négy ingyenesen letölthető címet. 

Az Xbox Live Gold előfizetők december folyamán először a Sleeping Dogs: Definitive Editionre csaphatnak le (melynek alapkiadása már egyszer ugyebár elérhető volt a Games With Gold program keretei között Xbox 360-ra), majd a hónap második felében mindenkinek érdemes lesz megfelelő készleteket felhalmoznia tiszta alsóneműből, ugyanis december 16-án az Outlast válik elérhetővé a goldosoknak. 

Xbox 360-on az Outland kínál kellemes perceket a kalandjátékok kedvelőinek, majd december második felétől a Burnout Paradise hív benneteket versenyezni. Természetesen a két Xbox 360-as cím futtatható Xbox One konzolokon is.

Ti meg vagytok elégedve a decemberi kínálattal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)