Hirdetés

Games With Gold - ezeket a játékokat hozza a január

|

Nem húzta sokáig a Microsoft és már most lerántották a leplet a januári Games With Gold címekről.

Hirdetés

Bár 2017 első hónapja még odébb van, az illetékesek úgy érezték, hogy már most érdemes elárulni, melyik négy játékot tölthetik le díjmentesen az Xbox Live Gold előfizetők.

A menet jövőre is marad a régi, vagyis minden hónapban két Xbox One címet kapunk, valamint két olyan Xbox 360-as játékot is, melyek fel lesznek vértezve a visszafelé kompatibilitás csodájával. 2017 januárjának első felében ez egészen pontosan azt jelenti, hogy Xbox One-ra érkezik a World of Van Helsing: Deathtrap, a hónap második felében pedig a Killer Instinct Season 2 Ultra Edition. Xbox 360-on január 1. és 15 között a zseniális The Cave tölthető le, 16. után pedig egészen a hónap végéig a Rayman Origins lesz az előfizetők jutalma. 

Ti meg vagytok elégedve ezzel a felhozatallal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)