Hirdetés

Games with Gold - íme a novemberi ingyenes játékok

|

Jövő héten változik az Xbox Live Gold ingyen játék kínálata, egész jó címekkel szórakoztathatjuk magunkat novemberben.

Hirdetés

Ha még nem szereztétek be az ehavi játékokat, azaz az az I Am Alive-ot, a Super Mega Baseball: Extra Inningset és The Escapistset, akkor siessetek, mert jövő hét keddtől új játékok várnak titeket.

Az Xbox Live Gold előfizetők november elsejétől egészen a hónap végéig a Super Dungeon Bros nevű, kooperatív indie játékot tölthetik le, november 16-ától december 15-éig pedig a Murdered: Soul Suspectet, amit ilyen áron már mindenképp érdemes beszerezni és kipróbálni. 

Természetesen két, Xbox One-on és Xbox 360-on egyaránt futó klasszikust is kapunk: elsejétől 15-éig a The Secret of Monkey Island: Special Edition, 16-ától a hónap végéig pedig a Far Cry 3 Blood Dragon lesz ingyen elérhető. Nem rossz, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)