Hirdetés

Több új Xbox One prototípust is tesztel a Microsoft?

|

Újabb meg nem erősített információk láttak napvilágot az új Xbox One-változattal kapcsolatban.

Hirdetés

Körülbelül egy hónapja merült fel, hogy a Sony egy erősebb PlayStation 4 konzolt szeretne piacra dobni a 4K-s felbontás támogatásával (amelyről azóta további részleteket is kaptunk), viszont nem sokkal ezt követően elkezdték pletykálni, hogy a Microsoftnak is hasonló irányú tervei vannak.

Hiába nyilatkozta azt Phil Spencer, az Xbox részleg vezetője korábban, hogy nem hisznek az Xbox One 1.5 ötletében, most a The Verge belsős informátorára hivatkozva megszellőztette, hogy a Microsoft mérnökei jelenleg több prototípust is tesztelnek a módosított alkatrészekkel felszerelt Xbox One-ból. A honlap forrása szerint körülbelül úgy kell elképzelnünk a dolgot, mintha a PC-ben cserélgetnénk a hardvereket a jobb teljesítmény érdekében. 

Önmagában ez talán még nem lenne elég ahhoz, hogy egy 4K-s Xbox One változatot fantáziáljunk, ugyanakkor a fenti részletek azután futottak be, hogy a közelmúltban néhány érdekes dokumentumnak köszönhetően kiderült: a Microsoft két, vezeték nélküli kommunikációra alkalmas chipet is benyújtott az FCC bizottságnak engedélyeztetésre, amely csodával határos módon éppen június végéig, azaz az E3 utánig nem kerülhet nyilvánosságra.

Összességében véve tehát könnyen megeshet, hogy készülnek az új Xbox One-modellek, de ha hallunk is valami hivatalosat róluk, az valószínűleg csak a Microsoft E3-as sajtókonferenciáján ejtik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)