Hirdetés

Már mindenki beléphet az Xbox Preview programba

|

A Microsoft mostantól kezdve bárkit beenged Preview rendszerbe, és úgy is hozzányúltak a dologhoz, gyorsan át is nevezték az egészet.

Hirdetés

Eddig úgy működött az Xbox One Preview Program, hogy jelentkezni kellett az új alkalmazások, lehetőségek, szoftverfrissítések tesztelésére, és ha szerencséd volt, akkor beengedtek. Nost, ennek immár vége, innentől kezdve biztosan beléphetsz, ha leadtad a jelentkezésedet.

A Microsoft ezen kívül átnevezte a Preview programot Insider programra, és a legtöbb még fejlesztés alatt álló lehetőséget elérhetővé tette nyilvános tesztelésre. Csak a szoftverfrissítések nem hozzáférhetőek mindenki számára, de ez is csak azért alakult így, mert a Microsoft szerint így is bőven elegendő tesztelőjük van erre a célra.

Ahhoz, hogy kipróbálhasd az újdonságokat az Xboxod menürendszerében navigálj el az Insider fülre. Ott megtalálsz majd mindent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)