Hirdetés

Egy hónap és saját zenéink mehetnek az Xbox-játékok alatt

|

Hosszú ideje kérik az Xbox-játékosok, hogy egy beépített megoldással is hallgathassák saját zenéiket játék közben, de most végre konkrét időpontot kaptunk a funkció bevezetése kapcsán.

Hirdetés

Még az E3-on erősítette meg a Microsoft, hogy ismét több funckióval bővül az Xbox Live, többek között végre bevezetik a háttérben való zenehallgatás lehetőségét is. Persze a Snap funkció segítségével eddig is elindíthattunk valamilyen zenelejátszót a háttérben, de az új megoldás minden bizonnyal ennél simábban működik majd.

Bár azt nem tudtuk meg, milyen opciót is kapunk pontosan, az legalább kiderült, hogy a Windows 10 évfordulós frissítésében, tehát augusztus 2-án rajtol el ez a feature. Nem kizárt, hogy egy meglévő, vagy egy egészen új zenestreamelő szolgáltatás adhatja majd az egyedi zenei aláfestést a játékainknak (sokan a Groove Musicra tippelnek), de az sem elképzelhetetlen, hogy saját zenefájljainkat olvastathatjuk majd be a rendszerrel. Hivatalosan ekkor rajtol el a Play Anywhere kezdeményezés is sok más újdonsággal együtt, amiket itt szedett össze egy külön PC-s és Xboxos szekcióban a Microsoft.

Nektek melyik funkció hiányzik még a konzolok szoftvereiből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)