Hirdetés

Kiderült, mi lesz az erősebb Xbox One neve

|

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Microsoft is piacra dob egy feltuningolt Xbox One-t, és most már azt is tudjuk, milyen néven emlegethetjük a konzolt.

Hirdetés

Nemrég egy részletes cikkben gyűjtöttünk össze mindent, amit a PlayStation 4 Neo, avagy PS4K kapcsán tudni lehet. A Microsoft eddig valamivel jobban titokban tudta tartani a terveit, de ami késik, nem múlik.

Természetesen ezúttal is a NeoGAF  fórumozói bukkantak rá az internet legsötétebb bugyraiban egy japán nyelvű dokumentumra, ami minden bizonnyal a konzol sorozatgyártásával kapcsolatosan tartalmaz érdekességeket. A fordítók szerint a konzol neve a képen is szereplő "Xbox One 二代" lesz, amit Xbox One Second Generationre lehet lefordítani. Nem túl kreatív.

A dokumentumból kiderül továbbá, hogy a projekt valamikor 2014-ben kezdődött (ekkor kezdtek el pletykálni egy slim konzolról is), a sorozatgyártás pedig most februárban vette kezdetét. Nemrég arra is fény derült, hogy a Microsoft több prototípust is vizsgál, de mivel ez a projekt már a célegyenesben van, azok a konzolok valószínűleg egy egyelőre ismeretlen próbálkozás részét képezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)