Hirdetés

Egyelőre nem jön Xbox One-ra a Spotify

|

Sokan úgy gondolták, az Xbox One-on való zenehallgatás hamarosan a Spotify streamelési szolgáltatással is bővülhet, de a cég ezt elég egyértelműen cáfolta.

Hirdetés

A háttérben való zenehallgatást elhozó frissítés hamarosan megérkezik Xbox One-ra, viszont még mindig nem teljesen biztos, milyen megoldás vagy megoldások váltják majd a Snap funkció használatát erre a célra. Sokan így abban számítottak, hogy az elég népszerűnek számító Spotify a Microsoft konzolján is megjelenik, de ebben hiba volt reménykedni.

A zenés szolgáltatás ügyfeleivel kapcsolatot tartó Twitter-fióknak címzett kérdésre ugyanis egyértelműen negatív válasz érkezett egy esetleges Xboxos alkalmazást illetően.

"Jelenleg a PlayStationnel való exkluzív partneri viszonyunkra koncentrálunk, így nincs semmilyen információnk más konzolokkal kapcsolatban"

- válaszolta a Spotify egyik munkatársa.

Az üzenet szövege tisztán mutatja, hogy egy megállapodás miatt szóba sem jöhetnek más konzolok, de egyáltalán nem kizárt, hogy a PlayStation-exkluzivitás csupán ideiglenes. A választ persze elég sokan rosszul fogadták, de erre csupán annyit tudtak írni a kapcsolattartó munkatársak, hogy az illetékesek felé továbbítják az olykor elég gorombán megfogalmazott észrevételeket. PS4-en egyébként tavaly március óta szólhatnak a Spotifyon keresztül a zenék játék közben.

Ti milyen zenés szolgáltatással lennétek elégedettek, míg nem jön Xbox One-ra a Spotify?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)