Hirdetés

Ezeket játszhatjuk az Xbox Play Anywhere keretében

|

Külön-külön ugyan már bejelentette a Microsoft, hogy milyen játékokkal játszhatunk majd Xbox One-on és Windows 10-en is egyetlen vásárlással, de most kaptunk egy listát is.

Hirdetés

A Microsoft E3-as konferenciájának egyik legérdekesebb bejelentése az Xbox One S és Project Scorpio konzolok mellett az úgynevezett Play Anywhere kezdeményezés volt, miszerint azokat a játékokat, amik támogatják ezt a funkciót elég megvennünk Windows 10-re vagy Xbox One-ra és megkapjuk a másik platformra is. Mindkettőn használhatjuk, szabadon mozgathatjuk közöttük mentéseinket, közösek lesznek a DLC vásárlások, az achievementek és a cross-platform kooperatív játék is lehetséges. 

Amint a Microsoft sorra vette a játékokat az előadásán, akkor folyamatosan hallhattuk az "Xbox One and Windows 10 exclusive" kifejezést és borítékolhattuk, hogy milyen címek lesznek részesei ennek a kezdeményezésnek, de a vállalat most az összesítés kedvéért kiadott egy hivatalos listát is azokról, amik kezdetben támogatják a Play Anywhere-t

- Gears of War 4
- Forza Horizon 3
- ReCore
- Sea of Thieves
- Halo Wars 2
- Scalebound
- Killer Instinct - Season 3
- State of Decay 2
- Ark: Survival Evolved
- Cuphead
- We Happy Few
- Crackdown 3

Ezenkívül a Microsoft frissítette a honlapjának Gyakran Ismételt Kérdéseit a Play Anywhere-t érintő részletekkel, érdemes átböngészni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)