Hirdetés

Nyereményjátékkal akar rávenni a Microsoft a free-to-play játékokra

|

A Microsoft egyik jutalomprogramjában elég csábító módszerrel igyekeznek rávenni a gamereket, hogy ne csak ingyen játsszanak free-to-play játékokkal. 4K tévét is lehet nyerni, de a magyarok kizárva.

Hirdetés

Ugyan Magyarországról nem elérhető az Xbox Rewards jutalomprogram, elég érdekes a Microsoft egyik legújabb promóciója. A program lényege alapvetően az, hogy különböző küldetések teljesítéséért pénzt kaphat az akcióban részt vevő játékos Xbox-fiókjára, amit aztán a digitális áruházakban költhet el. A legújabb küldetések viszont felettébb furák.

A Freedom Rewards névre keresztelt küldetések lényege ugyanis az, hogy free-to-play játékokon belül vásároljon a versenyző: az egyik követelmény szerint egy hónap alatt 30 dollárt kéne költeniük a résztvevőknek egy játékban, egy másik feladatban legalább háromszor vásárolni kell 5 dollár értékben, a harmadik misszió pedig arra szólít fel, hogy legalább három különböző játékban öt-öt dollárt költsön, aki részt akar venni a versenyben.

A promóció viszont sokakat nem a megszerezhető kreditekkel csábít be, hanem azzal, hogy a Microsoft kisorsol többek között egy nem éppen olcsó 4K-s tévét, egy spéci gamer széket és egy headsetet is. Ezeknek a megnyeréséhez csupán játszaniuk kell a Roblox című játékkal, amiben persze szintén költhetnek, hogy a többi küldetést teljesítsék. Ravasz.

Mit gondoltok, bejöhet az ilyen ösztönzési modell és többen költenek majd a jövőben free-to-play játékokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)