Hirdetés

XCOM 2 - késik az Xbox One és PlayStation 4 verzió

|

Aki konzolon szeretné végigtolni a stratégiai csodát annak még várnia kell. Pár hetet csúszni fog a megjelenés.

Hirdetés

A Take-Two Interactive legutóbbi pénzügyi jelentése egy meglehetősen szomorú hírrel fogadta a stratégiai játékok rajongóit. Az XCOM 2 elvileg néhány héten belül érkezett volna meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de úgy tűnik, hogy picit csúsznak a konzolos változatok. Szerencsére csak picit.

Az eredetileg szeptember elejére tervezett XCOM 2 megjelenés dátuma szeptember 30-ra módosult. Különösebb kommentár nélkül érkezett a bejelentés, így nem tudjuk mi a késés oka. Reméljük, hogy nem valami komolyabb probléma merült fel, ami esetleg a megjelenés után is kínozhatja majd a játékosokat.

Mindenesetre picivel több mint egy hónap múlva mindenki tolhatja majd az XCOM 2-t, amiért a konzolosok hálásak lehetnek, még ha kicsit várni is kell még, mivel egy remek játékról van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)