Hirdetés

XCOM 2 - robotokat hozott az új DLC

|

Megjelent az XCOM 2 legújabb csomagja, amiben egy új küldetésre megyünk robothaverunk megmentéséért.

Hirdetés

Az XCOM 2 - Shen's Last Gift úgy kezdődik, hogy kapunk egy hívást az Advent kutatói központból. Érkezik a felkérés, hogy Shennel menjünk nyomozni, miközben egyébként egy rakat robotot kell leküzdenünk.

A küldetés végeztével kimentünk egy új mech prototípust, aki nem csak új katonaként kerül az osztagunkhoz, de egyébként egy teljesen új karakterfajtát is behoz a játékba, a maga egyedi képességeivel.

A mechek gyorsabbak, erősebbek és keményebbek, mint egy átlag katona, csak fedezékbe nem vonulhatnak. Ez mondjuk annyira nem gond, mert ők maguk nyújthatnak fedezéket emberi társaiknak.

A DLC önmagában 10 euróért (~ 3200 forint) vásárolható meg, de a Reinforcement csomagban is megkaphatjátok 20 euróért (így természetesen járnak az előzőleg megjelent Anarchy's Children és Alien Hunters DLC-k is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)