Hirdetés

XCOM 2 - új DLC érkezett a Long War jóvoltából

|

Az XCOM 2-höz már jó ideje készít DLC-ket a Long War Studios modder csapata, ezúttal az Alien Packot hozták el a játékosoknak.

Hirdetés

Az XCOM 2 kiegészítőin a megjelenés napjától a Long War Studios modder csapat dolgozik - a Firaxis megbízásából készítik a játék hivatalos modjait a Steam Workshopon. Persze a konzolosoknak sem kell sokáig várni arra, hogy felvegyék a harcot az idegenekkel, elvégre szeptember 27-én érkezik az XCOM 2 PS4-re és Xbox One-ra is.

A mai napon vált hivatalosan elérhetővé az Alien Pack, ami Muton Centurion mod helyébe lépett. Az add-on több új alien egységet adott hozzá a játékhoz, emellett két fejlesztést a Viper egységhez és egyéb fejlesztéseket az Archonhoz és az Advent MEC-hez.

A mix-and-match rendszer segítségével a játékosok saját Advent-katonákat tudnak létrehozni - a katonák minden egyes részét külön lehet cserélgetni. Ha ez nem lenne elég, akkor a többi egység méretén és színösszeállításán is lehet változtatni.

A Muton Centurion DLC egységei nem tűnnek viszont el, az Alien Packben az újdonságok mellett ezek moddolt variációban maradnak a játékban.

Az Alien Pack teljes leírását az XCOM hivatalos honlapján olvashatjátok.

Ha folyamatosan ilyen támogatást és frissítéseket kap, az XCOM 2-t még nagyon sokáig élvezhetik a játék rajongói.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)