Hirdetés

XP és Vista játékok alatt

|

A [H]ard|OCP csapata úgy döntött, hogy leteszteli élesben, ugyanazon a hardveren a Microsoft két operációs rendszerét. Tették mindezt azért, hogy megtudjuk melyik fekszik jobban egy átlagos játékosnak, aki a képminőséget és a VGA-ból másodpercenként előbújó képkockákat tartja szem előtt elősorban.

Hirdetés

A vas egy Core 2 Duo E6400 volt, 2 GB Corsair XMS 800MHz-es DDR2-vel, továbbá 7600GS-el és egy 8800GTS 320MB-os kártyával külön-külön. Ezek után nekiálltak játszani: BF2142, Company of Heroes, Oblivion, Flight Simulator X, NFS: Carbon, Prey, Sims 2 és WoW volt soron. A különbség bizonyos játékokban elhanyagolható, néhol 10% körüli, Carbon alatt pedig a srácok majdnem 50%-os eltérést mértek. Hogy melyiknél? Az a tesztből kiderül. Na jó, elárulom, hogy a Vista a hunyó :) A cikkben a nem megfelelő drivertámogatásra hivatkoznak elsősorban, és hangsúlyozzák, hogy ez csak átmeneti állapot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)