Hirdetés

A Yahoo leállítja a Photos szolgáltatását

|

Teszi ezt másik képfeltöltő rendszere a Flickr javára, ugyanis amíg a utóbbi leszálló ágban van, a Yahoo Photos felhasználók száma mostanában emelkedik.

Hirdetés

Ezzel a döntéssel egyébként az egész Yahoo megreformálása indul el, ugyanis a cég birtokában sok olyan aloldal van, amelyek egymás versenytársai, így ezeket össze kell olvasztani, vagy gazdaságosabbá tenni. Az eddigi Yahoo Photos tagok egyébként egy gombnyomással átvihetik fotóikat és profiljukat majd a Flickr-re, de aki mégsem lenne ezzel a megoldással megelégedve ugyanúgy egy gombnyomással átviheti fájljait a konkurensekhez (Pl.:Photobucket, Snapfish, Shutterfly). Stewart Butterfield, a Flickr társalapítója azt nyilatkozta, a Yahoo csak a legjobbat akarja felhasználóinak, így ha nincsenek megelégedve a Flickr szolgáltatásaival, akkor a legkevesebb az, hogy segítsenek a volt Yahoo Photos embereknek egy megfelelő helyet találni, mégha az a konkurencia tulajdonában is van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)