Hirdetés

Yakuza 0 - megvan, mikor érkezik nyugatra

|

Van egy remek hírünk a hazai Yakuza-rajongóknak, ugyanis a Yakuza Zero nyugaton is meg fog jelenni és már azt is tudjuk, hogy körülbelül mikor.

Hirdetés

Nem győztük hangsúlyozni minden egyes Yakuza Zero (avagy Yakuza 0) hír végén, hogy mennyire szeretnénk, ha a SEGA nyugatra is elhozná az 1988-ban, az összes megjelent Yakuza játék története előtt játszódó részt, ahogyan tette azt korábban a Yakuza 5 esetében is. 

A vállalat most egy zúzós trailer kíséretében bejelentette, hogy a Yakuza 0 várhatóan 2017 elején fog megjelenni nyugaton, viszont kizárólag PlayStation 4-re fogják tudni beszerezni a honi játékosok, a PlayStation 3-as verzió várhatóan nálunk nem lesz elérhető. Öröm az ürömben, hogy a rajongók a játék megjelenésekor választhatnak, hogy digitálisan vagy dobozosan szeretnék-e megvásárolni a PlayStation 4-exkluzív Yakuza 0-át. Íme a beharangozó előzetes, amelyben minden benne van, ami miatt kedvet kaphat valaki a lokalizált játékhoz:   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)