Hirdetés

Yakuza 6 - képek és videók az új karakterekről

|

Ma a Sega megosztott két új képet a közelgő PS4-es címről, és azt is megmutatta, hogy kik adják a hangjukat az új karaktereknek.

Hirdetés

A Sega szépen lassan bemutat minket a Yakuza 6, egyébként meglehetősen méretes stábjának. Az új képeken még sosem látott karakterek szerepelnek, akiknek japán szinkronhangjait is megismerhetitek a lenti videókban.

Hyozo Iwaomi, az idősebb férfi, aki az Iwaomi hajóépítő vállalat elnöke. Emberünk egy méltóságos úriember, aki ugyan látszólag a fiára hagyta cége vezetését, de valójában mindenki tudja, hogy az öregé a döntő szó. A karakter hangját Masane Tsukayama adja.

Takaaki Matsunaga történetéről nem sokat tudunk még azon kívül, hogy a Hirose család katonájaként szolgál, tagja a Himei szövetségnek, és hangját a japánban jól ismert komikus, Doronzu Ishimoto kölcsönzi.

A Yakuza 6 megjelenése december 8-án várható Japánban PlayStation 4 konzolra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)