Hirdetés

You Are Not The Hero - te csak egy NPC vagy

|

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne egy szerepjáték, amiben te nem a hős vagy, hanem a kocsmáros, akit kifoszt a hős? Most meglátod.

Hirdetés

Vannak játékok, amelyekben a fényes páncélú lovagot alakítod, és vannak (vagy legalábbis egy már lesz), ahol te vagy az az NPC, akihez a hős hozzávágja a rakat szemetet, amit odakint összeszedett, és lenyúlja az összes felszerelésedet. Erről is szól majd többek között a You Are Not The Hero.

Nem kell Cryenginere vagy Frostbitera gondolni: néhány srác összeállt, hogy egy RPG Maker projekt keretében bemutassák azoknak a nem"játékos" karaktereknek az életét, akiktől mi lenyúltuk a gyógyszer pénzt, elvettük a drágán kovácsolt kardjaikat, hozzájuk vágtunk a 23 futrinkavesét (mondjuk ők kérték), és meg se jegyeztük a nevüket. A You Are Not The Hero készítői most a Kickstarteren kalapoznak a fejlesztési alapért. Annyira mondjuk már nem kell aggódniuk: a cikk írásának pillanatában, már 161 dollárral túllépték a kiszabott 12000-es határt, és még van 28 napjuk a gyűjtésre.

A fenti videóból már leszűrhető, hogy a You Are Not The Hero nem való mindenkinek, de aki át tudja élni a hangulatot, ami a grafikai stílusból árad, és együtt tud élni a tudattal, hogy most ő lesz a falusi bot, az remek szórakozás elé néz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)