Hirdetés

Leáll a ZDoom fejlesztése

|

Egy korszak végét jelzi a ZDoom weboldalán felbukkant hír, miszerint a februári frissítés lesz az utolsó.

Hirdetés

A ZDoom az eredeti Doom forráskódjából fejlesztett variáció volt, ami rengeteg problémától megszabadította a játékosokat és a moddereket egyaránt. A projekt 1998-ban indult, és most leáll.

Az utolsó frissítés februárban érkezik, és ezzel véget ér a ZDoom támogatása. A fórumokat és a weboldalt Rachael "Euranna" Alexanderson továbbra is menedzseli majd, amire szükség is lesz, lévén a Doom közösség nagy része aktívan használja ezeket, annak ellenére, hogy sokan már a GZDoommal játszanak inkább.

A ZDoom megengedte a játékosoknak, hogy akár HD felbontásban élvezzék a programot a legfrissebb operációs rendszereken, miközben a moddereket rengeteg korlátozástól szabadította meg.

A játék és a modok rajongói természetesen nem maradnak fejlesztések nélkül, lévén a GZDoom és QZDoom továbbra is kapja majd a frissítéseket, egyszerűen csak a mindent elindító proekt áll le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)