Hirdetés

Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet - itt a szinkronos előzetes

|

Korábban láthattuk már a Zsivány Egyes első előzetesét, de most azt is megnézhetjük, milyen lesz a film szinkronja.

Hirdetés

Miközben Daisy Ridley, John Boyega és a többiek a Star Wars VIII-at forgatják valahol a világban, egy másik stáb azon dolgozik, hogy decemberre elkészüljön a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet.

A film egy önálló sztori lesz, melyből megismerhetjük, hogyan próbálta meg egy bátor csapat (sikerrel, de nem veszteségek nélkül) ellopni az első Halálcsillag terveit, minek köszönhetően az Új reményben a lázadók sikeresen elpusztították a fegyvert. A Zsivány Egyesben a klasszikus rohamosztagosok mellett újak is szerepelnek, Mon Mothmát pedig egy fiatalabb színésznő játssza, nem az, aki az eredeti filmekben (ami teljesen logikus). Nézzétek meg a trailert a fenti képre kattintva, aztán mondjátok el, mennyire vagytok kibékülve a szinkronnal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)