Rendeld elő az XCOM 2-t, és még egy játékot kapsz ajándékba!
Kattints a részletekért!

Hitman: Absolution - durva képek!

Szada

Az Io Interactive mutatott néhány friss képet a Hitman: Absolution-ból, mi pedig most már tényleg kezdünk nagyon viszketni. Csak erős idegzetűeknek! Mi szóltunk.

A 47-es sorozatszámú, kopasz bérgyilkosunk új kalandjaira röpke hat év után kerül sor, de az Io Interactive szerint az elmúlt időszak minden egyes fejlesztéssel töltött perce megérte a belefektetett energiát.

A vérfrissítést kapott játékbeli elemeknek köszönhetően nehezebb dolgunk lesz a mesterséges intelligenciával, kihasználhatjuk a tárgyak adta lehetőségeket, fedezékeket kereshetünk és akár a párkányokon is megkapaszkodhatunk. Precízebb, céltudatosabb játékosok ismét megszerezhetik a Silent Assassin rangot, amennyiben a célponton kívül civilnek nem esik bántódása.

A Hitman: Absolution brutális, kórházban kivitelezett kedvcsinálóját követően a fejlesztők kiadtak kilenc friss fotót a 47-es ténykedéséről, de a teljes játék megjelenésére csak valamikor 2012 folyamán számíthatunk PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon. És most a képek:


Ezékiel 25:17


Tisztára Kutyaszorítóban


Eltaláltam, mit nyertem?


Lángoló talpak


Adj egy puszit a papának


Könyökölős táncforma


Baltás gyilkos

Hitman: Absolution Hitman Agent 47 PC Xbox 360 Playstation 3 Akció

Hasonló jóságok

Szólj hozzá!