Hirdetés

Több mint 2000 Amiga játék futhat most a böngésződben

|

Az Internet Archive munkásságának köszönhetően immáron elmerülhetünk a videojáték történelem egy szeletkéjében.

Hirdetés

Az Internet Archive legutóbbi frissítése rengeteg demót, alkalmazást és teljes játékot tett elérhetővé az Amiga könyvtárából. Mindegyiket teljesen ingyen próbálhatod ki, csak egy böngészőre lesz szükséged. 

Ha éppen van pár eljátszható évszázadotok, akkor olyan csodákon mehettek végig, mint a Bubble Bobble, R Type, és Double Dragon. Mondjuk kimaradt pár klasszikus, mint a The Secret of Monkey Island, de azt úgyis lehet tolni más platformon.

Persze ezek mellett van több száz szoftver és alkalmazás, olyan programokkal, amiket anno arra adtak ki, hogy teszteljék a rendszer képességeit. Talán egy mai gépet azért egyik sem fog nagyon megjáratni.

Az Internet Archive könyvtárában egyébként MS-DOS, és Atari címeket is lehet találni, úgyhogy ha retro élményre vágytok, akkor érdemes körbenézni az egész oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)