Hirdetés

Ez a GameBoy Color játék 15 évig készült, most jelenik meg

|

Még 2001-ben kezdődött el az RPG fejlesztése, amit most is csak 90 százalékosan tudtak kiadni.

Hirdetés

Még 2001-ben majdnem elkészült egy Infinity nevű GameBoy Color játék, amit végül nem fejeztek be a fejlesztők, mert a kiadó Crave Entertainment kiszállt a projektből. Úgy döntöttek, hogy mivel macerás a kiadás, inkább lemondanak róla.

Mivel a program 90 százalékig kész volt, a játék zeneszerzéséért felelős Mathew Valente megőrizte a játékot, és életben tartotta a reményt a mai napig. Eredetileg 2007-ben közzé akarta tenni a ROM-ot, de aztán visszakozott, mivel szerinte rossz élmény lett volna a befejezetlen játékot végigtolni.

Úgy néz ki, hogy meggondolta magát, bár a mostani verzió annyival jobb, hogy le van zárva a játékban a befejezetlen rész. Bárki kipróbálhatja egy GameBoy Color emulátorral, és a forráskódot is megpiszkálhatja, aki be szeretné fejezni a 2001-ben elkezdődött projektet. Itt tölthetitek le a ROM-ot és a kódot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)