Hirdetés

Három nap kellett, hogy ismét megdőljön a legdrágább videojáték rekordja

|

Majdnem kétszer annyi pénzt fizettek most egy bontatlan klasszikusért, mint pár napja a The Legend of Zelda egy példányáért.

Hirdetés

A ritkaságok világa mindig izgalmas, érdekes látni, hogy egy-egy jó állapotban megőrzött tárgy mennyi pénzt ér valakinek, aki vagy befektetésként vásárolja meg azt, vagy egyszerűen kiállítja valahova. A Heritage Auctions videojátékokat is aukcióra bocsát, pár napja a The Legend of Zelda egy különösen jó állapotú, ritka példánya kelt el 870 ezer dollárért, de az semmi ahhoz képest, amennyit egy gyűjtő egy Super Mario 64-ért adott.

A játék egy a szakértők szerint majdnem hibátlan állapotúra értékelt, fóliázott példánya 1 560 000 dollárt, közel 467 millió forintot ért meg valakinek.

Hirdetés

A Heritage Auctions tud még néhány hasonló állapotban lévő példányról, de kevesebb mint öt létezik a világban. A licit 100 ezer dollárról indult.

Nem valószínű, hogy a közeljövőben bármi felül tudja majd múlni, de érdemes mindenkinek szétnézni a a padláson, hátha talál egy kincset. Kis esélyt látunk rá, hogy olyan játékra bukkan valaki, ami tudtán kívül bontatlanul hever évtizedek óta egy doboz mélyén, de bármi megeshet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)