Hirdetés

Különleges fantasy modot kapott a Duke Nukem 3D

|

A retró lövölde egy rakás újdonsággal, köztük varázslatokkal és szerepjátékos elemekkel is bővült a tehetséges rajongók jóvoltából.

Hirdetés

William Gee és Dan Gaskil modderek elkészítették és ingyenesen elérhetővé tették az egyik legújabb modot a Duke Nukem 3D-hez, amelynek köszönhetően a lövölde fantasy játékká alakult. Sőt, a WGRealms Demon Throne-ban két különböző főhős közül választva, Duke Nukemként vagy Jedrikként vághatunk bele az akcióba.

Hirdetés

A konverziós mod több mint 20 új pályát, legalább ennyi új szörnyet, valamint több mint 10 különböző főellenséget is hoz, akiket a hagyományos fegyverek mellett számos varázslattal robbanthatunk cafatokra. A srácok készítettek egy hangulatos kedvcsinálót, nézzétek meg ti is alább.

A WGRealms Demon Throne ingyenesen letölthető a Mod DB honlapjáról, a telepítéshez viszont szükség van az Eduke32 platformra is. Nektek hogy tetszik, kipróbáljátok a fantasyvel vegyített Duke Nukem 3D-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)