Hirdetés

Ha zavar a NES Classic kontrollere, van vezeték nélküli is

|

Bizonyára akad olyan köztetek, akinek nem jön be a NES Classic Edition rövid zsinórja, azonban a Nyko vadonatúj eszköze megoldást kínál a problémára. Nem annyira retro, nem is szép, de legalább tényleg praktikus.

Hirdetés

Hatalmas nosztalgiabomba lesz a november 11-én megjelenő Nintendo Classic Mini, de biztos sokan keresik már most a megoldást, hogyan hosszabbíthatnák meg a kontroller vezetékét, hogy szabadabban játszhassanak vele. 

A Nyko megtalálta a tökéletes megoldást egy vezeték nélküli kontroller képében, amely a Miniboss névre hallgat és megmutathatjuk vele, hogy ki a főnök: akár több, mint 9 méterről is élvezhetjük kedvenc NES címeinket, nem kell többé közvetlenül a televízió előtt ülnünk.

A Miniboss for NES Classic Edition november 11-től érhető el, körülbelül kb. 5500 forintért. A cég azokra is gondolt, akik nem szeretnének másik kontrollert, csak egy hosszabb zsinórt, őket az 1,8 méteres, 2800 forintos árcédulával ellátott Extend Link termékük érdekelheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)